Miercuri, Decembrie 17, 2014
   
Marime text
Autentificare

EDUSAL

Edusal 1.15.4

Stimaţi colaboratori,

Este disponibilă pentru descărcare de pe Portalul EduSAL versiunea 1.15.4 a aplicatiei desktop (varianta exe şi zip).

Modificări aduse la versiunea 1.15.4 faţă de versiunea 1.15.3:
- Adăugarea câmpului “Tip rectificativ” la setarea declaraţiei rectificative, cu următoarele valori: Declaraţie rectificativă, Declaraţie rectificativă – Hotărâri judecătoreşti, Declaraţie rectificativă – Inspecţie fiscală. Câmpul este disponibil începând cu raportările lunii iulie 2012.
- Posibilitatea de a mări fontul la tipărire fluturaşi.
- Nu se mai face verificarea pe statele rectificative la obligativitatea completării câmpurilor de pe reţinerea de sindicat.

Atenţie! Dacă noua versiune a fost instalată prin autoupdate, nu mai este necesar sa rulaţi din nou kitul disponibil pe Portalul EduSAL.Verificaţi instalarea noii versiuni în meniul Actualizare unde ar trebui sa aveţi la câmpul Versiune Program: 1.15.4.

Pentru utilizatorii care au instalate versiunile anterioare v1.15.4, vă informăm că nu puteţi trimite la server state şi nici primi răspuns de la server până nu instalaţi noua versiune (v1.15.4).

Numai bine,
Echipa EduSAL

 

Edusal 1.15.3

Stimaţi colaboratori,

Este disponibilă pentru descărcare de pe Portalul EduSAL versiunea 1.15.3 a aplicatiei desktop (varianta exe şi zip).

Modificări aduse la versiunea 1.15.3 faţă de versiunea 1.15.2:

- Sesizarea necompletării câmpurilor obligatorii la reţinerea de tip sindicat la trimiterea la server a statului de plată.
- Posilibitatea de salvare a beneficiarilor din reţineri cu conturi multiple.
- Corecţie bază de calcul asigurări sociale plafonată în declaraţia 112, pentru veniturile mai mari de 5 Salarii medii brute pe economie.

Atenţie! Dacă noua versiune a fost instalată prin autoupdate, nu mai este necesar sa rulaţi din nou kitul disponibil pe Portalul EduSAL.Verificaţi instalarea noii versiuni în meniul Actualizare unde ar trebui sa aveţi la câmpul Versiune Program: 1.15.3.

Pentru utilizatorii care au instalate versiunile anterioare v1.15.3, vă informăm că nu puteţi trimite la server state şi nici primi răspuns de la server până nu instalaţi noua versiune (v1.15.3).

Numai bine,
Echipa EduSAL
   

EDUSAL 1.15.2

Stimaţi colaboratori,

Este disponibilă pentru descărcare de pe Portalul EduSAL versiunea 1.15.2 a aplicaţiei desktop (varianta exe şi zip).

Modificările aduse la versiunea 1.15.2 faţă de versiunea 1.15.1 sunt:

1. A fost inclusă funcţionalitatea de calcul a concediului de odihnă pentru pensionarii încadraţi la plata cu ora. Indemnizaţia de concediu de odihnă se calculează astfel Bază calcul plata cu ora * Normă plata cu ora * Număr zile de concediu / Norma lunii. 
Atenţie: pentru pensionarii didactici încadraţi la plata cu ora, pentru a se calcula concediul de odihnă conform noului algoritm, trebuie să aibe următoarele setări: personal didactic, Norma de calcul zero, Norma plata cu ora cu valoarea corespunzătoare, câmpul Este pensionar este setat pe Da. 
2. A fost inclusă funcţionalitatea de generare Borderou casierie şi pentru avans.
3. A fost actualizată lista de valori a câmpului Statut persoană cu următoarele valori: Detaşat, Fără titulatură. 
4. Au fost rezolvate problemele pe raportul Adeverinţă salariat, Stat de plată.
5. A fost actualizată baza de calcul a fondului de şomaj la angajator din Recapitulaţie taxe.
6. A fost rezolvată problema de afişare a salariaţilor la lunile octombrie şi septembrie 2011.
7. A fost rezolvată problema din fişierul XML pentru Softul A.

Atenţie! Dacă noua versiune a fost instalată prin autoupdate nu mai este nevoie să rulaţi din nou kitul disponibil pe Portalul EduSAL. Verificaţi instalarea noi versiuni în meniul de Actualizare unde ar trebui să aveţi la câmpul Versiune Program: 1.15.2.

Ataşat acestui mesaj, aveţi şi circulara primită de la MECTS privind acordarea drepturilor de concediilor de odihnă pensionarilor didactici încadraţi la plata cu ora.

 Circulara_CO_plata_cu_ora_2012.pdf

Pentru utilizatorii care au instalate versiunile anterioare v1.15.2, vă informăm că nu puteţi trimite la server state şi nici primi răspuns de la server până nu instalaţi noua versiune (v1.15.2).

Numai bine,
Echipa EduSAL

   

Aprobare state plata iulie si august

Stimati colaboratori,

Vă atragem atenţia asupra următoarei probleme: în momentul de faţă pe server sunt aprobate state de plată atât pentru luna iulie cât şi pentru luna august. Dacă acestea au fost aprobate cu scopul de a se plăti statele de avans aferente concediilor de odihnă, nu aţi procedat corect, statele de plată se operează şi se aprobă după încheierea lunii şi nu în avans (flux de lucru reglementat prin Ordinul tripartit).

Paşii pentru creare şi plată stat de avans sunt (dupa instalarea versiunii 1.15.1 si aprobarea statului de personal):
- Creare stat de avans cu data de 1.7.2012 (se pune o zi din prima lună când se începe efectuarea concediului de odihnă, pentru salariaţii care încep cu luna iunie s-ar pune 1.6 si tot aşa)
- Adăugare salariaţi pe stat de avans cu zilele de concediu de plată, pe lunile de CO. Automat aplicaţia crează suma de avans ca find 60% din venit brut de pe statul de personal de la iunie, iar această sumă poate fi modificată în sensul diminuării. (de exemplu pentru situaţiile cand în lunile următoare nu se mai acordă anumite sporuri sau sunt necesare sume pentru reţinerea si plata reţinerilor de după salariul net - CAR, sindicat, Rate bănci, etc)
- Trimitere la server pentru aprobare
- Închidere avans
- Generare Anexa 3, închidere si trimitere la server
- La trezorerie se merge ca şi la statul de plată, cu Anexa 3.
- Generare fişiere de bănci pentru plata avansului

NOTA: nu se crează stat de avans pentru fiecare luna de calcul, se vor prelua datele de încadrare din statul de personal de la luna iunie. Pentru crearea de stat de avans, luna de lucru trebuie să fie deschisă şi cu stat de personal aprobat.
Aprobarea statelor de plată în avans şi închiderea acestora, din punct de vedere tehnic în aplicaţia desktop, nu va mai permite operarea datelor care ar putea surveni în cursul unei luni de calcul: alte drepturi, pontaje, reţineri etc. 


Toate cele bune,
Echipa EduSAL
   

Edusal 1.15.1

Stimați utilizatori EduSAL,

Vă informăm că a apărut o noua versiune a aplicaţiei EduSAL, versiunea 1.15.1, care include corecţia pentru afişarea câmpurilor numerice.

Modalitatea de actualizare a noii versiuni s-a modificat doar pentru utilizatorii care au conexiune la server. La deschiderea unei ferestre a aplicaţiei, aceştia vor primi următorul mesaj: “A fost detectată o nouă versiune a aplicaţiei EduSAL Doriţi să o instalaţi?” După acţionarea butonului DA, aplicaţia va rula instalarea noii versiuni. Dacă se acţionează butonul NU, noua versiune nu se va instala şi la următoarea sesiune de lucru, utilizatorii vor primi acelaşi mesaj. 

Utilizatorii care nu au conexiune la server vor instala noua versiune ca şi până acum, prin descărcarea acesteia de pe server.


Numai bine,

Echipa Siveco

   

Pagina 1 din 4

Site realizat de

www.inovision.ro

Audiente I.S.G.

Programul de audiente este in fiecare zi de luni intre orele 14.00 - 16.00

Contact

Calea 13 Septembrie 209
Bucuresti, sector 5

Program de lucru cu publicul

Luni-Vineri  -  8.00-16.00 

Tel: (021) 317.36.50/1
Fax: (021) 317.36.54

E-mail:
secretariat@isjilfov.ro

Cuvinte cheie

Aranjare implicita

Autentificare