Anunturi

Apel National 2015 pentru Competitia Scoala Europeana

Competitia_Scoala_EUROPEANA.pdf

ANUNT DE SELECTIE pentru cursul "Abilitati de viata in contextul dezvoltarii durabile"

ANUNT DE SELECTIE pentru cursul

"Abilitati de viata in contextul dezvoltarii durabile"
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile anunta lansarea Seriei 3 de inscrieri la cursul cu tema  „Abilitati de viata in contextul dezvoltarii durabile” acreditat de Directia Generala Management, Resurse Umane si Retea Scolara Nationala (DGMRU RSN – MEN) din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice. Cursurile sunt organizate in parteneriat cu Asociatia REPER21 si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Bihor, in cadrul proiectului Dezvoltarea abilitatilor de viata a tinerilor in contextul dezvoltarii durabile”, cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013,
Cursurile se adreseaza unui numar total de 1060 de cadre didactice, exclusiv profesori si profesori consilieri scolari, care isi desfasoara activitatea la o scoala acreditata MEN, la nivel de invatamant gimnazial / liceal / profesional si tehnic. Cursurile urmaresc dezvoltarea competentelor cadrelor didactice de a elabora si implementa in cadrul orelor de curs sesiuni si proiecte educationale pentru dezvoltarea abilitatilor de viata ale copiilor si tinerilor in contextul dezvoltarii durabile. Cursurile se vor finaliza cu obtinerea unui atestat de formare continua a personalului didactic si dobandirea unui numar de 20 de credite profesionale transferabile. Promovarea tuturor modulelor este obligatorie pentru certificare.

Citește mai departe...

Aplicatie ANNOUNCER pentru site ISJ IF

Aplicatia announcer 2.0 este o aplicatie proprie si se aplica numai paginii web a ISJ Ilfov. Aplicatia va anunta si va permite citirea rapida a ultimelor mesaje postate in pagina web.

Pentru descarcare dati click aici. Dupa descarcare va rugam sa instalati aplicatia care va fi vizibila in coltul din dreapta jos al ecranului, langa ceas.

 

Anunt selectie pentru cursul " Abilitati de viata in contextul dezvoltarii durabile"

ANUNT DE SELECTIE pentru cursul

"Abilitati de viata in contextul dezvoltarii durabile"
 
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Asociatia REPER21 si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Bihor organizeaza 53 de cursuri de formare profesionala cu tema „Abilitati de viata in contextul dezvoltarii durabile”acreditate de Directia Generala Management, Resurse Umane si Retea Scolara Nationala (DGMRU RSN – MEN) din cadrul Ministerului Educatiei Nationale. Cursurile sunt organizate in cadrul proiectului Dezvoltarea abilitatilor de viata a tinerilor in contextul dezvoltarii durabile”, cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Citește mai departe...

Calendar formulare statistice 2014-2015

adresa_ISJ_10337_8oct2014_formulare_statistice.pdf

Lista documentelor de interes public

Lista_documentelor_de_interes_public_ISJ_Ilfov.pdf

Autentificare