Anunturi

Simpozionul de informatica, matematica si fizica - "Argument si Valoare" -23 mai Ciorogarla

adresa_ISJ_3491_3apr2015.pdf

INVITATIE_si_MODEL_de_redactare_a_unei_lucrarii_pt_____simpozionul_A&V.docx

numele_simpozionului.docx

reteta_bunei_lucrari.docx

        În atenţia directorilor, a şefilor de catedre şi a  profesorilor de informatică, matematică şi fizică.

Simpozionul  IMF „Argument şi Valoare” se va desfăşura la Liceul Tehnologic ,,Pamfil Şeicaru”, Ciorogârla  pe  23 mai 2015.

Vă rugăm să consultaţi:

- pagina de  ANUNŢURI  a site-ului  ISJ Ilfov,   sau

- site-ul  http://ltpsciorogarla.ro/  la  Despre noi / Activități și evenimente / Simpozionul IMF ,,Argument şi Valoare”  23.05.2015, unde vor fi postate informaţii despre acest simpozion.

Festivalul Shakespeare - 9 aprilie 2015 - Branesti

11064309 396472337200236 530357874 o     

 Invitatie.pdf

Regulament_2015.pdf

 

Concurs multidisciplinar OGIS TALENT SHOW - editia a-VI-a

adresa_ISJ_2845_23mar2015.pdf

Festivalul de arta al copiilor europeni "Joy of Europe"

adresa_ISJ_2668_17mar2015.pdf

Simpozion "Ziua mondiala a numarului PI"

ziua numarului pi

Update Announcer

A fost lansata versiunea 2.0.4.0 a aplicatiei Announcer. Va rugam sa dezinstalati aplicatia veche si sa instalati aplicatia noua. Puteti descarca aplicatia noua de la adresa www.isjilfov.ro/announcer/setup.exe.

Modificari:

- Buzzer-ul ce urmarea mouse-ul a fost eliminat
- A fost implementata actualizarea automata
- Bugfix "url not found"

Apel National 2015 pentru Competitia Scoala Europeana

Competitia_Scoala_EUROPEANA.pdf

ANUNT DE SELECTIE pentru cursul "Abilitati de viata in contextul dezvoltarii durabile"

ANUNT DE SELECTIE pentru cursul

"Abilitati de viata in contextul dezvoltarii durabile"
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile anunta lansarea Seriei 3 de inscrieri la cursul cu tema  „Abilitati de viata in contextul dezvoltarii durabile” acreditat de Directia Generala Management, Resurse Umane si Retea Scolara Nationala (DGMRU RSN – MEN) din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice. Cursurile sunt organizate in parteneriat cu Asociatia REPER21 si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Bihor, in cadrul proiectului Dezvoltarea abilitatilor de viata a tinerilor in contextul dezvoltarii durabile”, cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013,
Cursurile se adreseaza unui numar total de 1060 de cadre didactice, exclusiv profesori si profesori consilieri scolari, care isi desfasoara activitatea la o scoala acreditata MEN, la nivel de invatamant gimnazial / liceal / profesional si tehnic. Cursurile urmaresc dezvoltarea competentelor cadrelor didactice de a elabora si implementa in cadrul orelor de curs sesiuni si proiecte educationale pentru dezvoltarea abilitatilor de viata ale copiilor si tinerilor in contextul dezvoltarii durabile. Cursurile se vor finaliza cu obtinerea unui atestat de formare continua a personalului didactic si dobandirea unui numar de 20 de credite profesionale transferabile. Promovarea tuturor modulelor este obligatorie pentru certificare.

Citește mai departe...

Aplicatie ANNOUNCER pentru site ISJ IF

Aplicatia announcer 2.0 este o aplicatie proprie si se aplica numai paginii web a ISJ Ilfov. Aplicatia va anunta si va permite citirea rapida a ultimelor mesaje postate in pagina web.

Pentru descarcare dati click aici. Dupa descarcare va rugam sa instalati aplicatia care va fi vizibila in coltul din dreapta jos al ecranului, langa ceas.

 

Urgente

Autentificare