Anunturi

Program de conversie profesionala Universitatea Babes Bolyai- CJ

Anunt_Babes_Bolyai-CJ.pdf

Se infiinteaza "Muzeul Istoriei si Traditiilor din Judetul Ilfov"

ANUNT_MUZEU_ILFOV.pdf

Anisoara CIOBANU

Anisoara CIOBANU

Anunt auditii CJCPCT Ilfov

ANUNT_AUDITII_CJCPCT-Ilfov_.pdf

Workshopuri gratuite dedicate elevilor

Asociatia EXE organizeaza in perioada 21 - 24.06.2016 (interval 17.30 - 19.30) o serie de workshop-uri gratuite dedicate liceenilor pe tematica proiectelor si a managementului de proiect. 
 
Intalnirile vor avea loc in Bucuresti, Sector 1, Str. Polona, nr. 89, Corp B, parter, ap.B. (sediul EXE). Pentru fiecare intalnire sunt disponibile 15 locuri si inscrierea se face online la link-ul de mai jos.
 

SISTEMUL NATIONAL UNIC PENTRU URGENTE

URGENTE 112

Citește mai departe...

TelVerde pentru Examenele Nationale

Inspectoratul Școlar Județean Ilfov alocă linia TelVerde 0 800 080 345 (telefon gratuit) pentru informaţii referitoare la Examenele Nationale.

Ministerul Educației și Cercetării Științifice (M.E.C.S.) alocă linia TelVerde 0 800 801 100 (telefon gratuit) pentru facilitarea sesizării și înregistrării în timp real a faptelor cu risc de vulnerabilitate la corupție din sistemul național de învățământ.

Update Announcer

A fost lansata versiunea 2.0.4.0 a aplicatiei Announcer. Va rugam sa dezinstalati aplicatia veche si sa instalati aplicatia noua. Puteti descarca aplicatia noua de la adresa www.isjilfov.ro/announcer/setup.exe.

Modificari:

- Buzzer-ul ce urmarea mouse-ul a fost eliminat
- A fost implementata actualizarea automata
- Bugfix "url not found"

Urgente

Autentificare